zene, disco, hangosítás

ZENE, DISCO, HANGOSÍTÁS

Önnek vagy cégének bármikor bárhol szüksége lehet élő zene, vagy D.J. hangosításra. A zenekar által igényelt berendezéseket, mikrofonokat, kontrol ládákat keverőt, fényeket, színpadot mi biztosítjuk. A D.J. igényeit is tudjuk teljesíteni, lemezjátszótól, a fényekig mindent telepítünk. Amennyiben D.J. szolgáltatásra van szükségük, rutinos D.J. kollégáink vállalják a rendezvény teljes körű zenei kiszolgálását, igény szerint.
Az utóbbi években a céges rendezvényeken, egyre több alkalommal zenekar helyett a disco műsort igénylik a szervezők. Ennek a tendenciának az alábbi okai vannak.

A dolgozók inkább disco műsorra szeretnek táncolni, mert abban nőttek fel, valamint a legfrissebb újdonságoktól a retro stílusig minden igényt ki tudunk elégíteni.
A céges rendezvényeken a legtöbb esetben teljeskörű szolgáltatást végzünk, biztosítjuk a vacsora alatt a hangulatos aláfestő zenét, a beszédekhez előadásokhoz műsorelemekhez (stand up fellépő, bűvész stb) rádiós mikrofonokat, egyéb kellékeket, vetítőt, vásznat,  komplett fénytechnikát biztosítunk. Sok esetben a disco műsort igény szerint karaoke szolgáltatással bővítjük.
Vállaljuk az egész napos céges kitelepüléses rendezvény lebonyolítását, akár olyan területen is ahol nincs áramszolgáltatás.

Party DJ

Retro DJ

Női DJ

Minimál, Techno

Keressen bennünket!

    Scroll to Top